Kies een pagina

Louter UNic Team

Samen verzetten we bergen.

Nicole 

Als Eigenaar van Louter UNic help ik MKB en ZZP’ers met communicatievraagstukken. Ik geloof oprecht en weet uit ervaring dat het samenbrengen van de talenten van verschillende mensen tot verrassende resultaten kunnen leiden. Om mij heen is een eigen uniek team ontstaan. Mensen die handige aanvullende diensten bieden en met wie ik succesvol en met plezier samenwerk. Ik stel ze graag aan je voor.

Djaja

WordPress vormgever Djaja van den Berg werkt bij McCloud en ontwikkelt websites. Zij ontwerpt en voert de regie over de techniek. Ik bedenk het concept, begeleid het project en schrijf de teksten. Djaja en ik schakelen snel en verliezen geen kostbare tijd, wat ons een succesvolle combinatie maakt. Onze gemeenschappelijk positieve instelling en enorme drive om projecten goed af te ronden, maakt het een feest om samen te werken.

Eva

Grafisch vormgever Eva Hammann werkt heel praktisch en doelgericht. Dat gaat goed samen met mijn eigen werkwijze. Haar frisse kijk vertaalt zich in verrassend goed inzetbare ontwerpen. Inmiddels heb ik met veel verschillende creatieve mensen gewerkt. De kunst is om vakmensen te vinden die makkelijk ideeën naar een bruikbaar ontwerp vertalen. Creatieven die zich eenvoudig in de klant kunnen verplaatsen. Eva is zo iemand.

Karin

Eigenaar van KG Trainingen Karin Grijff geeft o.a. trainingen op gebied van communicatie, klantgerichtheid en leidinggeven. Interesse in mensen is altijd uitgangspunt. En daar zit een sterke verbinding. Louter UNic en KG-trainingen staan beide voor het brengen van positieve energie en dragen deze ‘unieke’ bruis graag over in interactieve trajecten.

Mark

Journalist Mark van Baal schrijft onder andere over energie en duurzaamheid. Thema’s die mijn klanten en mijzelf raken. Mark schrijft objectief, onderzoekend en puur. De teksten zetten aan tot nadenken en maken mensen bewust van actuele, urgente onderwerpen. Daar zit ook direct onze connectie. Uitgangspunt van Louter UNic is altijd de essentie.

Ilse

Eigenaar van Studio Zie Ilse Lukken, is tekstschrijver en fotograaf. Door haar scherpe analytische blik kan ze zich goed met klanten verbinden. Heel herkenbaar voor mij, waardoor we samen snel kunnen schakelen. Onze brainstorm-sessies leveren vaak concrete bruikbare ideeën. Dus Ilse is voor mij een waardevolle sparringpartner.

Ingrid

Regisseur van mogelijkheden Ingrid Aarsman versterkt leiders die met hun organisatie wezenlijk verschil willen maken in het welzijn van anderen. Ingrid prikkelt een snelle en duurzame verandering van binnenuit die een impuls geeft aan zakelijk succes. Louter UNic kan een interessante rol vervullen in het communicatieve vervolgtraject.